Portal de l'opositor/a de la DG de Funció Pública (EBAP)

Consulta personal

Consulta el teu expedient. Ens has d'indicar el dni (sense la lletra), passaport o nie i la data de naixement amb el format dd/mm/aaaa.


Darrers comunicats

Veure tots els comunicats


Llocs web vinculats

PROCES SELECTIU UNIFICAT CATEGORIA POLICIA 2023


Llista provisional aprovats del 2n exercici del procés unificat per cobrir les places de la categoria de policia de determinats municipis de les Illes Balears

Data publicació: 21/09/2023

En data 21 de setembre de 2023, es fa pública la llista provisional de persones aspirants que han superat el segon exercici del procés unificat per cobrir les places de la categoria de policia de determinats municipis de les Illes Balears.

Notes provisionals Mallorca

Notes provisionals Menorca

Les persones interessades disposen d'un termini de tres dies hàbils a partir de l'endemà d'aquesta publicació per a fer al·legacions o sol·licitar la revisió del segon exercici (de dia 22 a 26 de setembre).

En el cas que l'aspirant únicament vulgui impugnar alguna pregunta o resposta, haurà de sol·licitar-ho per escrit a través de l'oportú tràmit telemàtic a través de la Seu Electrònica. En aquest cas no farà falta sol·licitar la revisió de l'exercici ja que el Tribunal respondrà de manera motivada a les qüestions plantejades per l'aspirant.

Els enllaços per accedir al tràmit telemàtic són els següents:

Mallorca: https://www.caib.es/seucaib/ca/200/persones/tramites/tramite/5752298

Menorca: https://www.caib.es/seucaib/ca/200/persones/tramites/tramite/5752384

En un pròxim comunicat s'informarà del dia, hora i lloc de revisió.


català . castellano